Spiderchick

Listan om tv
Jag norpade en lista om att vara med i tv, av Egoina
 
 
Vilket underhållningsprogram hade du helst varit med i?
Bästa i test på SVT, alla gånger! Har ni inte sett det? Se den med en gång! Hela familjen skrattar HÖGT. Det äääääär så roligt! 
 
 
 
 
 
 
Vilket program hade du helst varit programledare för?
Jag tänkte i många år att Melodifestivalen måste vara det roligaste programmet ever att programleda. Mest med tanke på allt runt omkring, turnéra mellan olika städer, gå på fester och grejer. Fast nu vettesjutton? Man måste nog vara väldigt stark som person för att klara av den rollen. Jag som dukar under efter kritik i en liten skrivkurs?? Där emot drömmer jag fortfarande om att få vara med och skriva manus till Mello! Tror min person passar bättre att låta någon annan stå i skottgluggen *backar in i skuggorna*
 
 
I vilket program hade du helst suttit i juryn?
Men snälla? SÅÅÅ lätt - Hela Sverige bakar! Finns inga människor jag är så avundsjuk på som de som får mumsa massa kakor och bakverk PÅ ARBETSTID!
 
 
 
 
 
 
Om du måste, vilket hade du valt att vara med i – Paradise hotel eller Big brother?
Åh fy! Ryser bara av tanken. Att vara inlåst i Big Brother och tvingas sova med snarkande människor känns vidrigt. Att springa runt i badkläder och konspirera och dricka alkoläsk känns också vidrigt. Men... Av två onda ting väljer jag nog ändå Big Brother som känns marginellt sundare.
 
 
Du ska tävla i ett program på tv. Vilket?
Alla mot alla med Filip och Fredrik. Jag kan ofta svaren på frågorna?? Speciellt de kändisrelaterade. Om jag får lov att skryta.
 
 
Har du blivit tillfrågad om att vara med i ett tv-program någon gång?
Ja det har jag, året var 2011.
 
 
 
 
 
 
Det blev aldrig något med detta. Lite kul att Pascal numera är en framgångsrik deckarförfattare.
 
 
En tv-serie du hade velat ha en roll i?
Dips! Say no more.
 
 
Om din partner skulle vara med i en tv-serie?
Bachelor? Det brukar vi i alla fall skoja om att han ska vara med i. Han skulle göra sig så ofantligt dåligt i den serien, möjligen speciellt eftersom han har fru och familj.
 
 
Om du och din partner skulle vara med på tv tillsammans?
Husdrömmar! Vi renoverar ju vårt sovrum nu och jag tycker absolut att man kan likställa det med totaltrenovering av en K-märkt 1920-talsgård eller komplett husbygge. Fråga: Måste man kindpussas med Gert i så fall? Är så dålig på kindpussar!
 
 
Frida

Ja, lille Gert... Jag gillar honom och programmet mycket men det är sjukt speciellt att han ska envisas med att kindpussa en massa stela svenskar!! När jag tänker efter stelnar jag fortfarande till lite inför varje stundande kindpuss i serien:). I övrigt tycker jag att SVT bidrar lite väl mkt till renoveringshetsen och den sjuka statusen som har blivit kring husbyggande de senaste åren, så jag hade gärna följt renoveringen av ert sovrum och tyckt att det var ett lite mer rimligt, folkligt SVT-projekt:). Älskar hur de i programmet Det sitter i väggarna ägnar ett helt avsnitt åt byggnadsvård och att typ måla om en dörr för ett par tusenlappar❤️.

Svar: Haha... jag är enig med dig i allt från kindpussar till renovering 😁
Spiderchick

Anonym

Passa på att söka till Husdrömmar. Ingen kindpussas i Coronatider! 😀

Svar: Haha 😆
Spiderchick

Kamilla

Tänker ändå att BB hade varit ganska trevligt att vara med i just nu, fast sen hörde jag att de berättade för dem i huset nu i veckan om den här Coronagrejen... Dock är de ju fortfarande i en ganska praktisk karantän, så kanske ändå fördelar.

Svar: Ja verkligen just nu 😆
Spiderchick

Anonym

Jaa, åååh! Du i Bäst i test! 😍

Svar: det vore något!! ;)
Spiderchick

Irma

Vill typ bygga nytt hus för att vara med i Husdrömmar 😍😅 alternativt köpa ett mycket gammalt och vara med i Det sitter i väggarna. Men alltså Gert♡ Mitt bästa Gert citat är när en familj där den ena är arkitekt och den andre malmöff super suporter ska bygga hus på en fin tomt och Gert säger "Men ska inte huset stå DÄR BORTA?" och allt vänds upp och ner 😁

Svar: haha jag tror jag vet vilket avsnitt du menar! Gert är absolut älskvärd!
Spiderchick

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress