Spiderchick

Försäljning och cash
I helgen sålde vi mina böcker till grannarna.
 
Eller, ja det var alltså inte så att vi gick runt och knackade dörr. Haha! Kul det hade varit annars. Medan kvarterets ungar går runt och säljer jultidningar går en 37-åring runt och kränger sin bok. 
 
 
 
 
 
 
Nä vet ni vad. Det var en granne som hade beställt två signerade exemplar som han ska ge till sina barnbarn i julklapp. Jag och åttaåringen gick över med dessa.
 
Försäljningen fick barnet att känna ett plötsligt sug efter CASH. Det suget kan man ju relatera till, inte sant? Han ställde sig genast för att rota i vårt allt-i-allo-skåp där alla möjliga pryttlar samsas.
 
 
 
 
Det roliga är att han alltid hittar pengar när han rotar i skåpet. En krona, en tia, en euro, kanske en tjuga ... Vet inte ens var pengarna kommer ifrån för vi har aldrig kontanter. 
 
Men jo, han hittade några kronor även nu som han nöjt stoppade i sin sparburk. Målet är att så snart som möjligt köpa ett TY-djur. Jo jag har sagt till honom att det stundar julafton och att han kan önska sig men herregud, flera veckor är LÅNG tid, speciellt i december. Även det kan jag relatera till, förvisso.
Kristin

Åh, skulle jättegärna vilja ge mina tjejer varsitt signerat ex i födelsedagspresent! Har lyssnar på Storytel och vi älskade boken och Clara Henrys inläsning! Men de är sugna på att läsa den själva också. Skulle du kunna tänka dig att skicka?

Svar: Kul! Ja självklart! skicka ett mail till mig med din adress på moa.debruin@gmail.com
Så kan vi ta resten över mailen också 🙂
Spiderchick

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress