Spiderchick

God energi
Jag vet inte om det är för att solen skiner i Skövde eller vad det kan vara, men jag har haft så himla bra energi idag? Jag har varit tillfreds, glad och peppig och känner att jag har ett roligt jobb med bra människor runt mig. 
 
Hela veckan har varit bra faktiskt.
 
Vi har bestämt titel och omslag för bok nummer två och jag längtar SÅ efter att få visa det för er! Jag får nog lov att visa i början av nästa år tror jag, sen släpps Vera Svanson nummer 2 till våren. Längtar! Och våndas lite ... Jag har fått så mycket fint för Vera 1 ett att jag har börjat känna lite prestationsångest. Hehe.
 
Samtidigt - jag kan ju inte skriva annat än som mig själv och vad mina tankar bjussar på. Så det är ju bara att landa i det. 
 
Igår fick jag tillbaka manusrunda hm ... tre tror jag, med kommentarer från förlaget. Gagagagga! Det är prick lika nervöst varje gång att öppna upp dokumentet och gå igenom all feedback. Det är ju som att jag har skickat mitt hjärta på fat upp till Stockholm och ba - här är min fantasi. Vad tycker ni?
 
Nu är ju min redaktör och förläggare väldigt duktiga på feedback vilket är skönt. Och allt syftar ju till att göra manuset ännu bättre. Men ändå, nervöst äääärrrrr det när det där feedback-mailet kommer.
 
Nu ska jag sticka ut och försöka fånga en bit av solen innan den försvinner för dagen. 
 
Trevlig helg när det är dags!
 
 
 
 
*struntar i att fönstrena ser smutstiga ut och kvittrar ut från bloggen*
Jessica

Vill ge bort din bok i julklapp till mina småkusiner men kan inte välja vilken av de två systrarna som ska få den. En är 7 och är en 11? Är den ena för liten och den andra för stor? Ska dom få den gemensamt istället?

Svar: O en ska få den tycker jag 11-åringen då bokens målgrupp framför allt är 9-12 år :) Men annars låter väl gemensamt finnemang ? :) Vad roligt att du vill ge bort min bok, gör mig väldigt glad!
Spiderchick

Rebecca (utan lilla J)

Tjohoooo! Vad glada vi blir! Min dotter frågade senast igår efter uppföljaren.
Boken är utläst sedan länge, lyssnad på flera veckor i sträck och nu tjänstgör den som högläsningsbok när hon leker skola med sina klasskamrater här hemma.

Tack, tack, tack! 😍

Svar: Åh gullis ☺️💓
Spiderchick

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress