Spiderchick

Kvinnor som lyft mig
Idag är det tydligen Women Entreprenurship Day. Jag har väl varit rätt entreprenörig av mig när jag lagt manken till. Genom åren har jag haft förmånen att möta många kvinnor som lyft mig och gjort skillnad för mig i min karriär. 
 
Anna - som gav mig jobb som krönikör på Skövde Nyheter. En hel sida fick jag i tidningen! Moas Måsten. En dröm som slog in. 
 
 
 
 
Christina - som gav mig och Matilda chansen till en arbetsplats på konsultbasis. Ett jobb jag har kvar än idag, sju år senare.
 
Ariella - som i egenskap av marknadschef gav mig och Matilda chansen att jobba för ett av Sveriges största företag. 
 
 
 
 
Cecilia - som trodde på mitt bokmanus och gav mig möjligheten att bli utgiven. 
 
Matilda - som har gett mig skratt och energi sedan 2013. Stöttat, peppat, lyft och vattnat både självkänsla och självförtroende. 
 
Jag hade inte haft lika många erfarenheter om det inte vore för dessa kvinnor. Icke att förglömma alla jag har haft den stora förmånen att möta och jobba med i stort och smått. Och verkligen icke att förglömma alla ni som läser här. För ni är mest kvinnor, som lämnar hjärtan och peppiga kommentarer since 2008 <3 Ni har lyft mig MÅNGA gånger. 
 
Tack och bock. 
 
Anonym

Du är underbar! Många kramar från mig❤️

Svar: a men tack! :) kram tillbaka!
Spiderchick

Jessica

Jag håller på att läsa din bok ihop med min 10-åring och det är SÅ mysigt! Vi gillar den massor båda två och går runt och säger "kära blåmögel" till varandra. Ingen annan i familjen förstår varför ☺👩‍👧

Svar: åh vad mysigt! vad glad jag blir :) <3
Spiderchick

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress