Spiderchick

Lite nytt om boken
Ja-happ då kör jag en vända till med allt roligt som händer kring boken. 
 
Ni kanske tycker att jag tjatar men ja, vad kan ni göra? Nu är det ju jag som bestämmer. Jag är diktator över denna blogg. Jag skulle till exempel kunna ordna en omröstning och sedan stoppa räkningen av röster när jag tycker att det passar mig. Så fungerar det sannerligen inte över allt, men så fungerar det här. 
 
He. 
 
Nä, men jag uppdaterar om Vera Svansons dagbok för att det är roligt att ha sparat i arkivet. När jag är en 89-årig gammal blogg-räv kan jag klicka mig in på 2020 och blicka tillbaka på fina recensioner, peppig feedback och ... Ja, virus. 
 
Pass opp!
 
Lilla, lilla ICA Nära i Dingle har tagit in Vera Svansons dagbok i sitt lilla men naggande trevliga sortiment av böcker. 
 
 
 
 
I veckan blev Vera tipsad om i P4 Stockholm (hittar ingen direktlänk tyvärr) med ord som "helknasigt och jätteroligt men såklart också med en smula allvar, "en perfekt högläsningsbok för hela familjen", "att få skratta tillsammans och komma bort lite från den frå vardagen vi har just nu".
 
I den här bloggen blir Vera omskriven fint. Tack!
 
Förra veckan kom en recension från Agneta Norrgård som har varit boktipsare i Go´Kväll och som driver ett bok-konto på Instagram
 
 
 
 
 
Agneta skrev bland annat: "Handlingen är oväntad och oförutsägbar, vilket ger en skön och avslappnad paus från en vår kravfyllda vardag" "rekommenderas varmt".
 
Sen att få sådan här feedback ... 
 
 
 
 
Det är liksom allt jag kunnat önska och lite till.
 
Tack till alla er som hör av er! Det betyder masssssor ♥
 
Just det! Vera nämns i det här finfina boksamtalet också.
 
 
 
 
Det är min eminenta redaktör Cina som tipsar om Vera Svansons dagbok, hehe. Från ca 20 minuter. Tack!
Isa

Häromdagen när jag var med barnen på biblioteket i Mölnlycke (en ort Strax utanför Göteborg ;-) och fikade i caféet så hörde jag damerna på typ 80+ vid bordet bredvid prata om din bok 😄 Hörde inte riktigt vad de sa men det vart nog något bra!

Svar: Nä men seeee-luta vad gulligt! ☺️💕
Spiderchick

Lisen

Är så glad för din skull!
Så roligt och heja dig!!

Svar: tack snälla :)
Spiderchick

Lina

Förstår att du vill ha det sparat så kör bara :) jag har en dotter som blir 4 nu i november som har älskat böcker sen hon var bebis. Just nu läser vi böckerna om Lasse-Maja och hon gillar även Nelly rapp (det behöver alltså inte vara bilder i böckerna), tror du hon skulle gilla din bok trots att den egentligen är för äldre barn? Jag vill ju så gärna läsa den men tänkte det är mer legitimt att köpa en bok om den även passar mitt barn :D

Svar: hehe åh det är svårt att säga ... det är en snäll bok! Inget läskigt eller så. Men ja, svårt att säga. Du får bläddra lite i ett exemplar och få en uppfattning :)
Spiderchick

Marielle

Åh, Dingle! Där är jag uppvuxen, det ICA:t har jag besökt en miljon gånger. Fint att se att de har en sån utmärkt litteratursmak ❤

Svar: väldigt fin smak! :)
Spiderchick

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress