Spiderchick

Lövat var det här
Vi vadar i löv i vår trädgård, på framsidan. 
 
 
 
 
Lustigt för vi har INTE ENS NÅGOT TRÄD?!
 
Det är vår granne över gatan som har en massa träd. Men noll löv på sin gräsmatta eftersom samtliga blåser över till familjen de Bruin. 
 
En kompis till mig äger inte ett plommonträd men har ändå hela trädgården full med fallna, mosade plommon, och där med också getingar, varje sommar. Eftersom grannens träd står med stammen hos grannen och grenarna över min kompis staket. 
 
Om jag har gnällt hos vår granne? Nix. Det skulle jag helt ärligt inte drömma om att göra. Jag tycker inte att det är ett jättestort problem. Där emot gissar jag att den här typen av saker säkert är en källa till osämja bland grannar och det finns säkert någon allmän regel kring "vem som ansvarar för vad" i sådana situationer. 
 
Mm. Precis.
 
Det är den här typen av content ni får PÅ EN 37-ÅRINGS BLOGG! Ni får väl söka er till yngre förmågor om ni vill läsa om något annat än lövhögar och mosade plommon!! Va??
 
*klickar mig ut från bloggverktyget i oklar affekt*
 
Marie-Louise starstruck från Karlstad

Åhh jag älskar detta!!! Jag älskar hur du blandar stort o smått, allvar och skoj högt och lågt. Detta är vad jag vill läsa, det är som mitt liv. Tanten i mig myser! Du förgyller min dag.

Svar: Haha härligt att höra ☺️💕
Spiderchick

Anonym

Pro-tip: kör över löven med gräsklippare eller fräs sönder dem med trimmer så blir de till gödsel till gräsmattan istället 👏🏻👏🏻

Svar: så smart!
Spiderchick

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress