Spiderchick

Mer respons
Dåååå kör vi en vända till med megafina saker jag fått till mig om boken. 
 
Till exempel det här från en skolklass:
 
 
 
 
 
 
Ursäkta?? Huuuuur gulligt?? Alltså jag PALLAR inte hur gulligt och snällt och fint det är! Tror ni att jag blir glad eller tror ni att jag blir GLAD?
 
Jag spelade naturligtvis svåråtkomlig och väntade hela 30 sekunder med att svara.
 
Brukar föfattare vara chill kring sådant här? Jag är inte chill. Jag blir megaglad för ALLT positivt jag får till mig och kan absolut inte dölja det.
 
Det här supermegadunderfina har jag också fått:
 
 
 
 
 
Nä men det är nästan svårt att ta in vad fint. Är det min bok dom har läst? 
 
Jag måste också säga att det är sååå mysigt att få skicka böcker till er som har beställt signerade exampler. I samband med att ni beställer skriver ni gulligt och berättar ibland lite om er själva och barnet som ska få boken (uppskattar!). Det är så mysigt att läsa! Plus kul att skriva era adresser och se alla roliga namn på gator runt om i Sverige. Hehe. 
 
Reklam för min bok ----> Just nu är Vera Svansons dagbok black friday:ad på adlibris. Im just saying. <---- Reklam för min bok 
 
Idag har jag jobbat ze häck av mig men det har varit ROLIGT och nu ska jag hem och lägga mig raklång på soffan och möjligen röra mig först när min man kommer hem med pizzan vi har bestämt att vi ska beställa. 
 
Det var det. 
 
Sanna

Åh jag längtar tills jag ska läsa boken tillsammans med min son. Jag har bestämt att vi ska läsa den ihop så måste hålla mig i 2-3 år tills han är lite äldre. Den som väntar på något gott....

Svar: Haha mysig plan 🥰
Spiderchick

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress