Spiderchick

Restriktioner
Tre restriktioner jag redan följer:
 
1. Undvik gå på klubb
Min största skräck sedan 2008 har varit att behöva gå på klubb så det är absolut ingen uppoffring. Nu slipper jag garanterat. Och det här med "ingen servering av alkohol efter 22", hallå? Finns det dom som är hemma senare än kl 22:00??? 21:30 är redan bästa gå-hem-tiden. Då kommer man hem och orkar se ett avsnitt av en serie innan man somnar. Tack och bock. 
 
2. Undvik gym 
Nä men vad bra att jag har undvikit gym sedan 2015. En rask promenad är min bästa sport. Rätt ut i naturen bara. I vårt område kan man dessutom promenera i en timma utan att möta en endaste människa. 
 
3. Jobba hemma så mycket du kan
Har gjort sedan 2008. Roligt att många har insett att man får väldigt mycket gjort när man jobbar hemma. Jag pratade med en vän häromdagen, som jobbar hemma varannan vecka, som konstaterade hur lite hon får gjort när hon väl befinner sig på kontoret. DET ÄR JU DET JAG HAR SAGT. Folk har trott att jag, hemmajobbaren, får lite gjort. Visst, jag plockar ur en diskmaskin eller hänger en tvätt här eller där, men det är ju för tusan ingenting emot alla fikaraster och uppehållande snickesnack som pågår på en arbetsplats. 
 
Det var det. 
 
 
Min träningsplats häromdagen. 
Anonym

Men jag tycker inte att man ska underskatta nyttan av prat med kollegorna. Det ger så mycket mentalt men även jobbmässigt tycker jag. Vi lär oss av varandra, kommer på lösningar, brainstormar etc etc när vi fikar och umgås.

Jag tycker att det är helt okej att jobba hemma men tycker nog att vissa viktiga bitar försvinner när man gör det.

Svar: Självklart! Jag generaliserar to make a poäng
Spiderchick

C

Lyx att kunna gå ut och inte möta en människa! Idag upptäckte jag att alla, jag menar alla, i området jobbar hemifrån. Så på min korta promenad mötte jag minst 10 personer och typ en miljon joggare. Nästan så vi får lägga upp ett schema i området så det inte blir trängsel haha

Svar: haha ja! låter rimligt
Spiderchick

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress