Spiderchick

Sist ut
En fråga: Är ni också föräldrarna vars barn är sist ut från omklädningsrummet?
 
 
 
 
Det kan vara så att barnet inte ens ska duscha på plats, ändå kommer andra av-duschade barn ut före med våta hår och packade väskor. 
 
– Hej då hej hej ha det bra trevlig helg vi ses hej då yes ha det gott hej hej, säger man 24 gånger och ser alla andra barn och föräldrar försvinna bort. 
 
Sedan kommer egna barnet ut sist av alla, nöjd och belåten, men har visst glömt 50% av sina pryttlar i omklädningsrummet och så får man vänta en liten stund till. 
 
Alltså det spelar verkligen ingen roll, men det bara känns som att det här är en typ
 
Anonym

Jag är lågstadielärare...kan intyga att det är en typ! Och ingen idé att försöka stressa på dem.

Svar: haha ... lite älskvärt ändå
Spiderchick

Julia

Har inte tillräckligt gamla barn för att uppleva detta än, men misstänker att det kan bli så. Jag var nämligen den när jag själv var aktiv inom lagsporter. Fattade aldrig hur alla kunde vara så snabba?!

Svar: spännande att se om det blir nedärvt :)
Spiderchick

Anonym

Ja det är verkligen alltid samma barn som är sist 😂. Jag jobbade som ungdomstränare I många år och det var alltid samma barn man fick vänta på. För det mesta gjorde det inget men träningarna på fredagskvällarna var det ibland liiiite surt att vänta 😅

Svar: haha ... kan förstå att man vill hem en fredag ;)
Spiderchick

Ulrica

Så är det med mina tvillingar när vi hämtar på fritids (eller förr på förskolan). Det hinner passera sååååå många barn och föräldrar medan mina tjejer fortfarande håller på med något i kapprummet. Jag förstår verkligen inte vad som händer där egentligen =)

Anonym

Har era barn förresten sett SVT:s nya barnprogram Snorkråkan som tidigare gjort Uti Bôgda? Mina kollegors barn gråter tydligen av skratt och jag skrattar jag med:). Tips från en västgöte till en annan.

Svar: japp det har vi sett :)
Spiderchick

Sofie

Jaaaa, min äldsta framförallt! Haha, ALLTID sist ut. Jag förstår inte vad hon gör!?

Anonym

😂 mina är vuxna nu, men jag känner igen mig 😂😂😂 fast den ena är kvar... låååångsam och vet inte vad stress är.. (lika bra det, i dagens samhälle)😉

Svar: ja vad skönt ändå! :)
Spiderchick

Jenny

Jag skrattade gott häromdagen när sonen (9 år) hälsade på en kille i stan och förklarade för mig: "Vi gick på simskolan tillsammans. Vi och några andra brukade ha vattenkrig i duschen". Nu förstår jag varför jag fick vänta så länge på honom! ;-)

Svar: haha :)
Spiderchick

Jenny

Jag har inga egna barn så kan inte relatera till väntandet men jag vet att jag var ett av de där barnen som alltid var sist ut från omklädningsrummet efter
fotbollsmatch oavsett om jag var bland de första att duscha. Vet att mina två äldre syskon också alltid var sist ut. I eftersmaks kan jag tycka synd om mina föräldrar eller om de barnen som samåkte i bil med mot 🙈

Sandra R

Tydligen har jag ett sånt barn. Tjugo minuter efter avslutad lektion kommer hon ut från skolan. Då har jag stått i regn, blåst eller solsken och väntat. Hon är åtminstone inte stressad och det är hundra gånger bättre än att se henne komma ut med panik i blicken. (Sen kan det vara så att skolan inte lagt in dusch i lektionstid, en fuling helt enkelt...)

Svar: 😁😁💓
Spiderchick

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress