Spiderchick

Sopsäckar hämtade
När vi för mågra veckor sedan skulle ha fotografering och förhandsvisning av vårt hus mosade vi ner massor av ... (skit? kläder?) ja jag minns knappt, i svarta sopsäckar och körde ner till min brorsas förråd. Jamenar när man ska fota och visa ett hus måste förråden se respektabla ut. Man kan inte mötas av en vägg av grejer när man öppnar dörren och garderoberna får gärna vara luftiga. Känner jag i alla fall?
 
Så vi körde ner grejer till min bror. 
 
Sedan hoppades jag att grejerna kunde få ... Vara kvar? Jag hoppades att glömska skulle infalla. Att vi alla gemensamt skulle sluta tänka på var våra grejer befann sig. 
 
Well. Not on my brothers watch.
 
Han har sedan dess påmint oss om att hämta grejerna. Igen. Och igen. Vi har svarat avfärdande, vi har försökt muta honom med middag, vi har gett presenter till hans barn (Alfons Åberg julkalender, ganska så dyr) OCH SÅ VIDARE. 
 
Inget har hjälpt. 
 
Min bror har envist hängt sig kvar vid minnet av att hans förråd är fullt med en annan familjs skit. 
 
Japp. 
 
Så i söndags fick vi snällt hämta säckarna. 
 
 
 
 
 
Givetvis kontrollerade jag att min bror inte mosat ner SIN skit mellan VÅR skit som någon slags hämnd. Det hade han inte.
 
Nu är det sortering och återvinning som gäller för familjen de Bruin.  
 
Anonym

Jag är stenhård med våra förråd och förvaringsutrymmen. Inget som inte ”har ett syfte” får vara där. Är i källarförrådet säkert i gång i månaden och organiserar, rensar och lurar på om vi inte kan göra oss av med mer grejer (har inga barn och ev för mycket fritid ja) Men får panik av att inte hitta grejer när man behöver dem och inte veta vad man har för saker och var de är. Litet kontrollbehov kanske haha men också så skönt att ha koll och inte ha massa oklara prylar liggandes. Det svåra är att veta vad man kommer få användning fär igen och inte (typ: ett kubbspel vi inte använt på fyra år)

Svar: du skulle med andra ord inte tillåta att en tredje part la sina grejer i ditt förråd?? ;)
Spiderchick

Anonym

Hyr ut min lägenhet i andra hand till min bror. När vi flyttade så behövde vi lämna kvar lite saker som vi skulle hämta någon dag senare. Efter 4 månader tyckte min bror att lägenheten är väl ändå typ hans i alla fall tillfälligt så vi fick gärna hämta våra saker som tog upp halva lägenheten. Ursäkta men rädda jag inte han från hemlöshet? Otacksamt att inte vilja betala 9.000 i hyra samtidigt som jag har de som gratis förråd.

Svar: MYCKET otacksam bror!! 😉
Spiderchick

Moster

Ser ju att det är med en kontrollant så att det går rätt till 😄😍

Svar: Haha japp 😆
Spiderchick

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress