Spiderchick

Tidig morgon
Imorse vaknade jag klockan 05:58.
 
– Hörde vi lördag och möjlighet till sovmorgon?? utbrast knoppen och kroppen och gjorde att jag slog upp ögonen innan klockan var 06.
 
Fast, jag har inga problem att gå upp tidigt, tvärt om är det ju himla trevligt att känna sig pigg? 
 
Jag tassade upp och kokade kaffe. Sedan satte jag mig i soffan och redigerade bokmanus till skenet av adventssjärnorna. 
 
 
 
 
Så mysigt! 
 
Jag älskar den där tysta, lugna stunden innan övriga familjen har vaknat. 
 
Vid 08:00 tassade barnen upp och la sig vid mig i soffan och så tittade vi på senaste avsnittet av vår gemensamma favoritserie Vi forever.
 
 
 
 
Den handlar om 13-åriga Joanna och hennes bryderier. Om allt som händer när man går från barn till tonår, ur en tjejs perspektiv. Serien är skriven av samma person som skrev och spelade huvudrollen i Falkenberg Forever, Johanna Runevad. Tips!
 
Idag har också varit en omtumlande dag. En kvinna kom fram till mig när jag var i affären. Hon berättade att ett barn i hennes närhet har det tufft just nu, men att hen har läst Vera Svansons Dagbok, tyckt om och fått skratta i det jobbiga. Vi stod där rörda både jag och kvinna. Mest jag såklart. Efter det har jag tänkt på det här barnet prick hela dagen <3 
 
Lovisa

Vad roligt att du uppmärksammar vi forever! Inte sett så många utanför min närhet som skrivit om den. Den är inspelad i staden jag bor och min sambos bror spelar storebrorsan Patrik!

Svar: Ah vad roligt 😄😄
Spiderchick

Daniela

Att dricka kaffe i lugn och ro i dunkelt sken innan resten av familjen vaknar är en av mina bästa grejer att göra♡

Svar: Verkligen!
Spiderchick

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress