Spiderchick

Vad jag fotat och inte
Idag vaknade jag klockan 09:00 och vill där med önska mig själv ett stort lycka till att kunna somna ikväll! 
 
*ödmjuk emoji*
 
Jag sov dock otroligt skönt i natt vilket var välbehövligt efter en vecka med massort av knäppa, oroliga drömmar. Hade kick off på jobbiga drömmar förra lördagen, som ni kanske minns, och hoppas att de börjar ebba ut nu. Tack och bock på förhand kära hjärna.
 
Igår hängde vi vid Gäddhänget. 
 
 
 
 
Mycket bra namn på ett häng tycker jag. Vi grillade pinnbröd vilket är 100% skolutflykt för mig. Notera gärna personen som har satt sitt bröd på själv-grillning. Mycket smart.
 
 
 
 
 
– Ta en bild på mig, bad jag ett av barnen.
– Mamma måste du alltid fota! svarade barnet.
 
 
 
 
Alltid??? 
 
Dom skulle varit med 2012!! Det var dom ju i och för sig också, men där kan vi snacka om att jag fotade allt. Jag såg allt som hände i bloggbilder. Det gör jag inte nu. Nu glömmer jag i nio fall av tio av att fota eller orkar inte. Igår trampade ett av barnen i sjön med sin sko varav hens mamma fick offra sina skor och själv sitta med hamburgerbröd-påsar på fötterna så barnet kunde fortsätta leka. Snacka om blogg-guld. Men i det fallet kunde jag faktiskt inte med att langa fram kameran. 
 
Sen åkte vi skridskor för utomhus-isen har öppnat för allmänheten. Båda våra barn äääääälskar att åka skridskor. Yngsta tränar ju ishockey och äldsta har pratat om att få åka grillor sedan augusti. Så det var jackpott. Men det fotade jag inte heller. 
 
Vi kom hem vid 18-tiden och då hade vi varit ute sedan lunch ungefär. Mina kinder blossade röda hela kvällen, det gör dom när vi har varit ute länge. Det fotade jag inte he... Nä, okej jag ska sluta rabbla upp vad jag inte har fotat. 
 
Över och ut. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress