Spiderchick

Bok-feedback och annat som gör mig glad
Sedan Vera Svansons dagbok för tacoälskade och halloweenfantaster släpptes har jag varje dag hört från läsare. Jag överdriver inte. Varje dag är det någon som skriver till mig att de beställt boken, läst boken, köpt in den till skolan de jobbar på, lånat den, lyssnat på ljudboken, att de tycker om den ... Det gör mig så inni bängen glad!
 
Veras dagbok har till och med varit med på en förlossning:
 
 
 
 
Jag re-postar en hel del av all feedback jag får på min story på instagram. Ni som följer mig där börjar säkert bli trötta på det men jag postar det för att lägga i highlights så att jag har det sparat. Jag vill liksom kunna bläddra tillbaka och minnas all härlig feedback som jag får. 
 
Nu tänkte jag sammanfatta lite av allt roligt här också: 
 
- Bloggaren Malins (Fnulan) 11-åriga dotter dotter Mira recenserade boken häromveckan och den fick betyget 11 av 10. Det gjorde mig superglad! 
 
- Jag fick också en fin recension här från bokbloggaren Anna som lyssnat på ljudboken. 
 
- Den här månaden är Vera Svansons dagbok månadens bok i Barnens Bokklubb. Den är på framsidan av medlemstidningen och allting. Så häftigt! 
 
 
 
 
 
 
- Adlibris tipsar om Vera i sitt månadsmail (eller vad det heter). "Roligt och klokt" är rubriken och det gör mig så himla glad! 
 
 
 
 
- Jag insåg att Vera ligger på topp 20 av mest sålda böcker på Akademibokhandeln. Nu vågar jag typ inte kolla listan igen med risk för att den halkat ur hehe ... Men ändå. Printscreen som bevis:
 
 
 
 
 
- På Adlibris topplista kategori kapitelbok 9-12 år åker Veras dagbok lite upp och ner men har generellt en fin plats.
 
 
 
 
 
 
Älskar när jag får paparazzibilder:
 
 
 
 
På Fridhemsplan i Stockholm:
 
 
 
 
Ord som har gjort mig glad:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tack till alla er som tar er tid att skriva till mig! Och tack till alla er som köpt boken och satt i händerna på era barn eller elever. Det betyder massor!
 
Och ja, det kommer en uppföljare. Våren 2021 är det planerat att Vera Svansons dagbok 2 kommer. Wiiihoooo! 
Hanna

Jag håller på att läsa boken nu! Har skrattat högt flera gånger, speciellt till headset-incidenten 😂

Svar: Kul ☺️☺️
Spiderchick

Mamma

Min kollega berättade att hon läser boken tillsammans med sin dotter på 9 år. När de hörde/läste häromdagen att Jennifer hade namnsdag, säger dottern, men mamma då har ju Jennifer tror-hon-är Coolson namnsdag idag. Någon som har tagit till sig boken, lite gulligt tycker jag👌💕

Svar: 😂 mycket älskvärt!
Spiderchick

Anonym

På Ica maxi flygstaden i Halmstad har de en stor display med Halloweengrejer och där stod din bok allra längst fram! Blev så glad börjar såg det

Svar: Åh vad roligt att höra! Ser du det igen får du gärna fota och maila 😁😁
Spiderchick

Sabina

Jag har beställt boken på adlibris nu :D så taggad!

Svar: Åh vad roligt! Hoppas du gillar ☺️☺️
Spiderchick

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress