Spiderchick

Drömhus
Dåååå har vi varit och tittat på vårt drömhus! 
 
DRÖM. HUS.
 
Alltså det var sååååå fint! Det är ett hus som har prick allt det jag önskar! ALLT. Enplanshus med bra planlösning, groventré med ingång i tvättstuga, inglasad altan som jag har drömt om läääänge, inget renoveringsbehov och så vidare och så vidare. Nej alltså ... Jag tror inte att ni förstår hur mycket drömhus det här är för mig!
 
Nämnde jag en lummig baksida? Grannar ja visst, men ingen isnyn. 
 
 
 
 
Japp.
 
Sen är det ju det här med budgivning. Och att vi måste sälja vårt hus?? 
 
I den här stan, i vårt område, ska allting gå så himlans snabbt känns det som. Du tittar på huset och sedan måste du ringa mäklaren och smäcka till med ett bud 300k över utgångspris redan innan du klivit utanför tomtgränsen för annars är du snart omsprungen av fjorton andra hetsköpare. Det finns ingen tid att fundera, landa och räkna lite på det. 
 
Så gissningsvis är det här huset lååååångt bort innan vi hunnit värdera vårt. Men! Vi har ändå fått energi av det här och kommer starta upp en process i form av att fota och låta mäklaren scanna av läget kring intresset för vårt hus. Vips är startsträckan inte lika lång om det kommer fler hus av den här drömkalibern.
 
Okej, nu har det ju inte sålts ännu så en liten, minimal, fjunig chans finns ännu men jag försöker att inte ha för höga förhoppningar. Vi ska ha möte med banken på måndag och fotografering på tisdag och ja det är ju mer än 48 timmar vardag så jag gissar att ny köpare redan hunnit flytta in by then. 
 
Ni kan väl ändå hålla en liten tumme eller två.
 
 
Anonym

Håller tummarna för er! Lycka till!😘

Svar: Fanx!
Spiderchick

Helena

Åh vad jag känner med dig! Håller tummar och tår. Vi letar själv efter drömhuset och har ögonen på ett... Skulle boka visning men sen blev vi sjuka... Håll gärna en halv tumme för oss också!

Svar: Det ska jag!!
Spiderchick

E

Åh vad spännande! Hoppas huset inte hinner säljas!
Jag köpte min drömlägenhet, dock i ett annat land. Jag pratade med mäklaren, flög ner morgonen efter, visning vid lunch och köpte den på kvällen samma dag! Så lycklig. Sen kom Corona och flytten dit har fått vänta, men åh så jag längtar! Håller tummarna för er!

Svar: Åh grattis ☺️
Spiderchick

Anonym

Åh så kul! Följt sig sen första barnet, dålig på kommentera dock, känns som att du blivit så vuxen! Kommer från mig som är född 90. Men vet inte hur jag ska förklara de annars 😅

Svar: Haha jo men jag har blivit rätt vuxen senaste. Känner det själv
Spiderchick

Anonym

Men köp drömhuset😍

Svar: Hade jag varit gjord av pengar hade jag köpt det i förrgår!! 😉
Spiderchick

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress