Spiderchick

Huset
Ni är flera som har frågat hur det har gått med huset.
 
Vi har haft folk som är intresserade av vårt, vi har även haft en förhandsvisning. Men tyvärr har vårt drömhus sprungit ifrån oss. Så det blir ingen flytt just nu. 
 
Men! Fotografen har nu fotat hela huset så när nästa drömhus kommer ut på marknaden har vi en kortare process att lägga ut vårt. If you know what I mean. 
 
Så det känns bra. Vi har också fått energi att fixa massa hemma, vilket är en bonus. Ni vet av typen "har funderat på att fixa i två år, tog visst bara 10 minuter". 
 
Sen tror jag att sådant här sker av en anledning, eller vad man ska säga. När vi letade efter första huset förlorade vi sååååå många budgivningar. Sen vann vi två stycken men tackade i slutändan nej till båda eftersom magkänslan inte var helt rätt. Just då kändes det smått hopplöst (vi letade ju i över två år) men sedan stod det där. Vårt hus. Huset som det var meningen att vi skulle ha. Det hade liksom stått där och väntat på oss hela tiden. Jag tror att det kommer vara så nu också. Kommer det med den här typen av planlösning så är jag mer än nöjd. 
 
 
 
 
Eller så blir vi kvar?
 
Vi trivs ju jättebra! Så det är inte anledningen att vi vill flytta. Anledningen är att vi vill ha ett lite större hus. Men ja, vi får se. Jag håller er uppdaterade. 
 
Helena

Hej Moa!

Igår, på en helt vanlig sketen Måndag blev jag så glatt överraskad av min kollega Helené. I en brun tygväska var din bok invirad och inte nog med detta signerad (Starstrucked)

Jag har läst din blogg i många år och precis som en annan följare skrev älskar jag ditt sätt att skriva. Många gånger, skrattar jag högt av igenkänningsfaktor och har flertalet gånger läst dina blogginlägg högt för min dåvarande Sambo. Han fattade inte riktigt grejen. Men vi är separerade idag :)

Jag har tjuvläst första sidan, men har lovat mig själv och barnen att vänta tills dom kommer på fredag. Då ska vi läsa boken tillsammans.

Tusen tusen tack för alla sunkiga måndagar du gör bättre.


Svar: Härligt! Vad roligt att du blev överraskad :) Jag blev väldigt glad som fick signera boken! Hoppas att ni tycker om den! Tack för att du hängt med här på bloggen <3 kram!
Spiderchick

Anonym

En liten fråga om du nu vill ha inglasat uterum. Kan ni inte söka bygglov och bygga uterum med stor trädäck över. Alltså förlänga eran balkong och bygga uterum under. Hoppas du förstår vad jag menar. Bo kvar och förbättra alltså. 😊

Svar: Vi har funderat på att glada in vår altan på baksidan, det har grannar gjort 😊
Spiderchick

Bankis

Jag jobbar på en ”bank” o undrar varför ni inte la. Bud på huset även om ni har erat radhus. Den banken jag arbetar på låter sina kunder ha möjlighet att köpa först o sälja sen. Tänkte bara om ni tänkte på de o blev informerade om de.

Svar: ja men det fick vi :) Men vi kände ändå att priset sprang iväg på det andra. Vill inte ha lån till vilket pris som helst om man säger sååååå :)
Spiderchick

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress