Spiderchick

Oinspirerad
Jag vet inte men jag känner mig så oinspirerad för tillfället.
 
Saknar att inte träffa Matilda typ varje. Vissa stunder skriker varenda fiber i mig efter henne. Hon är som en förlorad kroppsdel och jag får fantomsmärtor när jag vrider huvudet och inser att hon inte sitter bredvid (tycker inte att jag är högtravande nu, nej). 
 
Känner mig avundsjuk på andra, en känsla jag annars sällan har. Kommer hem från jobbet och vill bara lägga mig i soffan och se en serie 18 avsnitt på raken men får genast dåligt samvete för att jag tycker att jag borde prestera något istället. Scrollar Instagram och ser att alla andra är så duktiga på att boka in weekends och middagar och tjejträffar och vinprovning. 
 
Äsch det är vårt att förklara men ... Kanske kan jag sammanfatta det med att inte vara tillfreds? Så kan det nog vara. Jag känner mig inte tillfreds just nu. 
 
Kanske beror på hormoner :-))))) Har den lilla röda :-)))))
 
Ja, mer pepp än så kunde jag tydligen inte vara just nu. 
 
Hoppas vakna med en ny känsla imorgon. 
 
 
Plats jag vill befinna mig på 24/7 atm 👆
 
Anonym

Man får känna så ibland. Det är helt okej att lägga sig på soffan och kolla serier 😊 Själv är jag gravid och sjukskriven för illamående och kräkningar och börjar på riktigt undra om min livsglädje någonsin kommer komma tillbaka 🙈

Svar: åh! pepp till dig! Vilken KÄMPE du är och vad vi kvinnor offrar för att skapa liv! Grattis till kommande bebis :)
Spiderchick

Linnea

RELATERAR

Svar: skönt att höra att vi är fler!
Spiderchick

Stina

Hej! Vill bara säga att jag känner exakt likadant just nu!! Typ, ingen lust till nåt, vill bara ligga i soffan, själv ☺️ Vi får hoppas det vänder snart! 🤗🤗

Svar: Det får vi göra! 🙂
Spiderchick

Anonym

Jag är lite i samma sits. Fick missfall för två månader sen och har typ inte återhämtat mig mentalt än. Känner mig håglös och dålig och sen dålig för att jag inte kommit vidare än. Så jag kan relatera, även om din känsla är lite annorlunda kanske. Ta hand om dig och var snäll mot dig själv ❤️

Svar: vad ledsamt ❤️ ta hand om dig också! Kram!
Spiderchick

Anonym

Boka in en weekend för ungarna och karln och chilla hemma 😁

Svar: Låter fett najs!
Spiderchick

Rebecca (utan lilla J)

Typiskt kvinnligt. Inte bara mensen (såklart), men även att jämföra sig med alla andra, och dessutom lägga värdering i det.
Alfons Åbergs farmor sa en gång att "man måste ha tråkigt ibland för att uppskatta när man har roligt".

Jag blev så ledsen för din skull häromdagen när en negativ kommentar om din bok tar över alla de andra hundratals positiva kommentarerna, är inte det också lite typiskt oss? En karl (ja, det är farligt att generalisera men jag vågar sticka ut hakan ikväll) hade bara scrollat vidare efter en dålig recension.

Jag tenderar iaf också att köra mig i bott när det är stora händelser i livet, för din del boksläpp, husjakt, förändringar i arbetet. Jag tror att kroppen faktiskt behöver slappna av om den säger det, och då kan du gott unna den det oavsett vad "alla andra" gör på Instagram.

Svar: Ja det har du rätt i. Det är nog chill som behövs för denna kvinna ... ska unna mig massor av chill i helgen!
Spiderchick

Anonym

En kram till dig ❤️

Svar: tack snälla :)
Spiderchick

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress