Spiderchick

Två recensioner
Jag har fått två fina recensioner som gör mig glaaaaad!
 
 
 
 
Jag älskade liksom Bert-böckerna när jag var liten. De har ju inte hållt för tidens tand (fast nya filmen är uppdaterad och bra!) men det känns stort att nämnas i samma text, det måste jag säga. 
 
Från Smålandsposten:
 
 
 
 
"En slängig och charmerande prosa, vilken ofta lockar till skratt enbart genom formuleringarna". 
 
Wow så fint!
 
Jag vid dålig recension: Recension betyder INGENTING. Det är bara en persons åsikt. Varför har man recensioner egentligen? Totalt intetsägande.
 
Jag vid positiv recension: Recensioner är viktigt! Det säger så himla mycket och är allmängiltigt och betydelsefullt. Heja alla recensenter!
 
Eh. Ja. 
 
Nä men det är ju klurigt med recensioner för det är ju faktiskt bara en persons åsikt. Jamenar i den ljumma recensionen som jag fick för en tid sedan (ält ält) så stod det att språket haltade. Medan andra tycker att språket är den stora styrkan. Vilket gör att jag kokar ner det till att smaken är som baken. Vilket jag redan vet. Via den här bloggen fick jag redan kring 2008 klart för mig att en del älskar hur jag skriver och andra pallar inte. 
 
Jag njuuuuuter hur som helst av allt positivt! 
 
*skriver ut och ramar in*
 
 
Emelie

Så fina recensioner. Jag blir rörd! Min 10 åring har läst, och älskar boken. Hon har nu själv döpt sin dagbok till Blåmögel. 😁 Vi lånade den bara på biblioteket, men kommer att köpa den så att mina yngre barn också kan läsa när de är i rätt ålder!

Svar: åh vad fint! <3 :)
Spiderchick

Linda

Vet du jag är så himla glad över att det går så jäkla bra för dig. Berättade för min man igår om dig och att jag följt dig innan du fick barn, herregud vad tiden går! Blev glad när du skrev om det positiva med att barnen blev större, då kändes det inte lika jobbigt att jag kanske inte njuter av varje sekund av nattamningar eller gå upp klockan fem varje morgon. Du känns verkligen så värd alla dina framgångar. Heja dig!

Svar: Åh tack snälla! ❤️ och ja, det är okej att inte njuta av att amma nätterna igenom och gå upp kl 05. Det blir bättre! ☺️
Spiderchick

Mamma

Jättekul! Tycker Elin Edberg får ett bra slut på en strålande recension, ”över o ut, en lovande debut”! Så älskvärt, som du brukar säga❤️

Svar: Väldigt bra slut! Extra plus 👌🏻👌🏻
Spiderchick

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress