Spiderchick

Podcast-intervju
I fredags blev jag intervjuad av Skövde biblioteks podcast, Bokpendlarna. 
 
 
 
 
Jag innan: Äsch det är bara ljudinspelning, strunt samma hur jag är klädd. Jag tar på mig mjukbyxor.
 
Klipp till: Fotografering med mig och boken PLUS rörlig inspelning som tydligen ska gå som någon slags reklam för kultur i Skövde??
 
Japp. Då är det jag som kommer synas i myskläder i diverse rutor. He. Jag bjuder på det.
 
I övrigt roligt att Skövde bibblo har sin egen podcast där de pratar böcker och intervjuar författare. Jag har givetvis ångest för allt jag sa och kvinnan i mig skriker att jag borde varit mer blygsam, mer modest, inte sagt si, inte sagt så. Inte för att jag satt och skröt precis men det räcker ju med att säga att jag själv tycker att jag är ganska okej för att vargtimman ska komma farande ihop med ett lass skam.  
 
Minns när jag och Matilda hade vår podcast med 200 000 lyssnare per månad och jag brukade dra ner den siffran när jag pratade med folk för att inte framstå som någon som trodde hon var något. 
 
Ungefär som det här:
 
 
 
 
 
Relaterar 👆

Klara

Jag måste bara hojta en STOR komplimang och beundran till dig och din bok! Jag är visserligen snart 31 och därmed klart utanför målgruppen, men har lyssnat igenom 80% de senaste dagarna och haft så roligt! Så underbart knasig humor och härlig energi - tror det är en blivande klassiker! :)

Svar: men åh vilken komplimang sen! haha tack! <3
Spiderchick

Rebecca (utan lilla J)

Hej, Rebecca 37, sträckläste också boken i helgen. Ja, kände igen ditt skrivsätt och din humor totalt! Ser fram emot att läsa den med barnen!
Bravissimo och stående applåder härifrån!

Svar: tack snälla :) <3
Spiderchick

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress