Spiderchick

Mellan raderna
Åh herre min ge. Denna dag. Ett liv. 
 
Jag brukar ha för vana att logga in på le blogg på morgonen och skriva en uppdatering men morgonen startade med ett möte, där jag höll presentation, och sedan drog det igång i 200 kilometer i timman. Jag har varit populär på mitt jobb idag. Om man säger så. Vilkert i och för sig bara är roligt, men ändå. Inte så många pauser. 
 
Sedan skulle jag cykla hem, tog fram telefonen för att lyssna på en podcast och då isåg jag att min bok nämns i min favorit bok-pod! 
 
 
 
 
 
 
Mellan raderna heter den, av Peppe Öhman och Karin Jidhe. 
 
Gah!
 
Mitt hjärta började slå snabbare. Jag fipplade fram avsnittet i podcaster, tryckte på play och ... Då ringde min man. A men va ... När jag äntligen sagt hej då till honom tryckte jag på play igen och ... Då ringde 8-åringen. Alltså ... När jag pratat klart med hälften av familjen kunde jag så trycka på play och jag blev SÅ glad! Ni kan lyssna här, ungefär 21 minuter in. 
 
Karin beskriver hur hennes tioåring skrattar högt när hon läser boken och jag vet inte vart jag ska ta vägen av glädje över att höra något sådant.
 
Jag blir så inni´ glad för ALL fin feedback jag får från er. Galet glad, ska ni veta.
 
Jag tror att det jag blir mest glad över är att min humor liksom ... Går hem. På något vis. Humor är ju så personligt och att känna att andra delar samma är himla häftigt. 
 
Ja jösses. 
 
Nu har jag slängt av mig bh:n, slängt på mig myskläderna och är redo att very much slappa bort resten av eftermiddagen. 
 
 
 
 
 
sandra ledin

Hehehe ingen vila ingen ro 😉

Men va häftigt att de tog med boken i den podden. Ska ta och lyssna så fort dagens jobb möten är klara.
Vad blir nästa steg för Vera mån’tro?

Jätte häftigt iaf och va kul det är att höra att det går kanon med boken :)

Svar: Tack ☺️
Spiderchick

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress