Spiderchick

Nya soffan och missad tid ...
Vi har fått vår nya soffa och igår påbörjade vi montering! 
 
 
 
 
 
Min man monterade, vill säga.
 
Han njuter liksom av att följa en instruktion? Han pratar MUNTERT för sig själv medan han skruvar och grejar. Själv ryser jag bara vid tanken. Ni vet ju sedan innan att jag hatar monteringsinstruktioner. Jag blir tokigt rastlös av det. 
 
Det här är jag:
 
 
 
 Min man har som väl är mer tålamod än jag och är noggrannheten själv.
 
 
 
 
Ni får se resultatet när vi (min man) är klara. 
 
Idag vaknade vi vid 08. Åttaåringens nya favoritfrukost är en citat "svin-rostad macka". Med det menar han grovt bröd som rostas. Det blir då en "svin-rostad mackad". Ja, det känns ju helt klart så. Jag ääääälskar svinrostade mackor jag med. Med mycket smör och gräddost.
 
 
 
 
Vid 10 var det dags för ishockeyträning för åttaåringen. Jag och elvaåringen lämnade av lillebror och pappan vid ishallen bara för att bli tillbakaringda fem minuter senare. Tydligen hade träningstiden flyttats fram 1,5 timma.
 
Japp. Det hade vi missat.
 
Typiskt. Det kändes för snålt att åka hem och påbörja något nytt men för lång tid för att hänga kvar i hallen. Så vi åkte till ICA Maxi som ligger på mitten och festade på körv. Passade på att handla också. 
 
 
 
 
Nu ska jag laga mat. Sedan ska vi (min man) fortsätta montera soffa och grejsa här hemma. En lagom slapp söndag. 
 
Josefina

Alltså är det där svinrostad Rågform med smör o ost?! Det är i så fall på pricken min standard frukostmacka😀 Brukar rosta den så den nästan blir lite svart i kanten o får tonen av knäckebröd. Plus ett par bitar paprika på. Testa det, det höjer mackan ett snäpp till!

Svar: Japp! Och ja vi brukar ha paprika också 😋👍
Spiderchick

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress