Spiderchick

Releasefest
Jag kan villigt erkänna att jag började planera min releasefest redan förra året. 
 
I februari började jag kolla på en lokal att hyra och skissade på en gästlista som snabbt nådde omkring 100 personer med barn och allt. Sen kände jag att ... Näe jag orkar inte ha en så stor fest. Eller? Fast ... Det är ju roligt att fira ordentligt. Fast nä. Fast jo. Fast nä. Fast jo.
 
Sen kom corona och tog beslutet åt mig, kan man väl säga. I somras kände jag att jag vågar nog inte fira alls. Men sedan tog jag beslutet att ha en liten sammankomst med familj och några vänner, varav jag redan träffar alla av dem på en veckobasis. 
 
Jaha. Sedan fick jag googla vad man ens gör på en releasefest? Jag fick inga direkta svar så jag valde att behandla det hela som en trevlig after work. Med tacos och bubbel och barnvänliga drycker och smarrig dessert. 
 
Självklart pimpade jag med tacoballonger:
 
 
 
 
 
Fasters gullegris var på plats <3
 
 
 
 
Jag fick så mycket fin blomster och trevligt bubbel! Och kort med värmande ord som jag bäddar in i min hjärterot.
 
 
 
 
Sen skojade vi om att jag ska skulle klinka i glaset och propsa på att få läsa hela boken högt från pärm till pärm och efter det propsa vidare på att vi också skulle lyssna på ljudboken a´ 4 timmar och 20 minuter. Det hade väl ändå varit rimligt????
 
Eh. Nä.
 
En supermysig kväll blev det! 2020:s något märkliga ramverk till trots. 
 
 
Sara

Grattis! Jag har köpt din bok idag, ska börja läsa för kidsen nu ikväll 🤩

Svar: Vad roligt! pirr pirr :)
Spiderchick

Ida

Läst de första kapitlen nu! Den är SÅ härlig! Det gör mig så glad att den är väldigt samtida för barnen fattar ju direkt. Kul också att du skildrar familjelivet på ett så genuint sätt, t.ex att kasta jackan på golvet vs hänga upp. 😂 Så klok du är också Moa att du använder en del svårare ord men att du till och med förklarar (på ett mycket briljant sätt därtill) vad ordet betyder så att jag som trött läsande mamma slipper förklara själv. Hehe. Sist feedbacken är att trots att texten är i dagboksform så känns dialogen levande. Otroligt bra jobbat! Trogen läsare av även dina böcker från och med nu. <3 Ida

Svar: Ååååh vad otroligt glad jag blir! Härligt att du upplever det jag försökt få fram och tänkt på när jag skrivit boken ☺️💕 TACK snälla för att du tog dig tid att skriva.
Spiderchick

Mia

Jag skulle trycka på Hjärtgubben men slant och landade på Gråtgubben... Jag är alltså inte ledsen för att du hade release party 😊


Svar: Hehe 😁👍
Spiderchick

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress