Spiderchick

Tack!
Jaha ja då har lokaltidningarna skrivit om boken.
 
Här har SLA skrivit, Skövde Nyheter här (båda artiklar är nog låsta dessvärre) (minns ni förresten att jag skrev krönikor för Skövde Nyheter i fyra år?) men Skövde citynews har en öppen artikel
 
Kul kul. 
 
Jag älskar att lära mig nya saker och nu har jag liksom varit med om att släppa en bok? Jag har lärt mig hur det är att jobba med en redaktör, hur man jobbar efter respons, bestämmer ett omslag och sätter en titel. Jag har varit med i maskineriet inför ett boksläpp, lärt mig hur det fungerar kring en release samt rankat upp release som mitt mest googlade ord för att jag alltid blir osäker på var a:et sitter och måste göra en check innan jag skriver det.
 
Häftigt! 
 
Jag fick det här meddelandet från en kompis idag:
 
 
 
 
 
 
Jag är så tacksam för er stöttning hörrni! Jag vill verkligen att ni ska veta det. Jag uppskattar allt ifrån era peppande kommentarer under den här resan till att ni trycker på gillahjärtat eller köper boken. 
 
Jag uppskattar också att ni låter mig tjata om det här och vara en stund i rel ... reles ... räls ... release-bubblan, he. 
 
Tack tack tack!
 
Anonym

Tycket det är jätteroligt att läsa om. Känns coolt att man "känner" någon som släppt en bok.

Svar: hehe kul att du tycker det är roligt att läsa om. känner mig lite tjatig men det är ju min VÄRLD just nu ;)
Spiderchick

Anonym

Var Stolt över sig själv! ❤️ (du är inte tjatig)

Svar: tack snälla :) <3
Spiderchick

Sanna

Jag fick hem boken i brevlådan idag och när min sambo frågade vad det var för bok svarade jag - helt spontant - att det var min kompis som skrivit den. Haha! Du känns lite som min kompis <3 följt dig sen 2005 (?) eller när du nu började blogga.

Svar: Haha åh! Vad härligt ändå! ❤️
Spiderchick

Ida

Fått vår idag! Så glad man blir av bara omslaget. Ser fram emot att läsa den!

Svar: Åh vad roligt ☺️ hoppas ni gillar!
Spiderchick

Ellinor

Det har varit så kul att följa dig här och att se all din pepp, här och på insta! Det har också fått mig att inse att bakom alla böcker jag läst sitter en lika peppad och lycklig författare som hoppas att jag och alla andra kommer älska deras bok. Hur galet?!

Svar: Hehe ja men så är det ju! Det ligger mycket kärlek och hjärta bakom en bok 😁
Spiderchick

Jennie

Har sträcklyssnat på ljudboken idag och jag ÄLSKADE DEN! jag är visserligen 36 år men jag läste typ 5 böcker i veckan när jag var i målgruppens ålder (och har ju såklart även läst en miljard böcker sen dess också) så jag tror såklart att jag är fenomenal på att bedöma och recensera barnböcker! Tycker också att det var ett utomordentligt bra val att anlita Clara Henry som uppläsare, passade perfekt! Ska köpa boken till min döttrar så de kan läsa när de blir större.

Svar: Vad roligt att höra! TACK ☺️❤️
Spiderchick

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress