Spiderchick

Två dagar senare ...
Ja-happ då har min bok varit ute och viftat i två dagar, kan man väl säga? 
 
Jag tyckte att det var lite tyst under nedan inlägg men insåg sedan att det inte går att kommentera inlägget. He. A ja, jag vet att ni har varit med mig in spirit!
 
I fredags kväll hade vi bjudit in till kombinerat födelsedagskalas för 11-åring och releas-skål med min mans familj. Tyvärr lämnade 90% av gästerna återbud på vägen. Det är ju speciella tider, som ni vet. Och det gjorde inget. Jag var nämligen HELT SLUT och redo för säng klockan 20. Det tar verkligen musten ur en att gå runt och spänna sig i ett helt år och sedan släppa de spänningarna, he. 11-åring också mer än nöjd över alla fina presenter han har fått. 
 
Fin blomster har tillägnats mig. 
 
 
 
 
 
Möjligt att jag har haft telefonen klistrad i handen sedan fredags ... Så, så, såååå roligt att få meddelanden från de som har hunnit läsa boken en gnutta. Eller bilduppdateringar från de som har varit och köpt Vera i butik.
 
 
 
 
 
TACK! 
 
Jag har också fått rapporter om slutsåldhet.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Okej nu är det ju inga massiva kvantiteter som köps in till fysiska butiker MEN ÄNDÅ. Jag solar mig i den glansiga känslan av att nyfikenhet har funnits.
 
Japp. Då ska jag väl fortsätta den här söndagen med mobilen fastklistrad i näven. Det får jag väl unna mig en helg som denna.
 
Karin

Stort grattis till din bok! 🥰

Svar: Tack ☺️
Spiderchick

Anonym

STORT grattis, och bra jobbat! Så inspirerande med personer som inte bara tänker att de ska skriva en bok utan faktiskt också gör det!

Svar: 🤗🤗🤗
Spiderchick

Theresia

Jag läste din bok i helgen och älskade den! Ville liksom inte att den skulle ta slut. Imorgon ska jag presentera den för mina elever. Sättet du skriver på påminner om Emy Abrahamssons böcker. Med det sagt hoppas jag alltså att du kommer ut med vuxenböcker också snart ;) Jag skulle stå först i kö. Asbra jobbat!!

Svar: Åh vad roligt! TACK! ❤️ Ps. Älskar Emmy Ds
Spiderchick

Jennifer

Vi lyssnar på den via Storytel (3 barn på 6, 5 och 3,5 år) samt jag som tycker den är asbra. Allra roligast än så länge är pappans tacotokigheter ;D
Berättade även för barnen att hon som skrivit boken bor här i "våran stad" och de blev jätteintresserade av dig ;)

Svar: åh vad roligt! :) <3
Spiderchick

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress