Spiderchick

Födelsedag och debut
Veckan är kommen för min DEBUT! Och vår förstföddes 11 årsdag <3 Jo, nu blir han 11 bast på riktigt. Inte bara i mammas blogg. En stor vecka på många sätt, med andra ord. 
 
Äldsta barnet fyller på torsdag och det ska vi såklart fira. Jag hoppas att de grejer vi har beställt på nätet har hittat till vår brevlåda vid det laget ... 
 
På fredag släpps boken! Känns stort!
 
Samtidigt som jag inte riktigt vet vad jag kan förvänta mig av dagen? Det är ju inte som att någon kommer ha hunnit läsa den. Men jag gissar att jag kommer smyga runt inkognito i olika butiker för att se om den står i hyllan ...
 
Det enda exemplar jag har av boken ännu har haft läsare i alla åldrar:
 
 
 
 
 
 
Fredag är även dagen då jag och min man firar 18 år.
 
Vi hade vår första dejt 11 september 2002 och sedan dess har det varit vi. Vi har haft våra upp och nedgångar, naturligtvis. Men absolut mest uppgångar. En sak jag älskar med min man är att han stöttar mig 2000% i allt jag gör. Han har till exempel varit superengagerad i att sälja in min bok på olika vis och snart är han väl min manager utan att jag vet hur det gått till. 
 
Nä men, det känns fint att ha någon som är stolt över en i stort och smått. Och jag är hundra procent stolt över honom, såklart. Och hela min familj. 
 
Japp. Då kickar vi igång´et. Veckan alltså. 
Frallan

Jag beställde igår din bok till dottern som fyller nio på måndag. Även hennes mamma kommer läsa den 😉

Svar: kul! :)
Spiderchick

emelivet.blogg.se

Grattis till debuten!!! 🎉

Svar: tack :)
Spiderchick

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress