Spiderchick

Krig över
Så. Nu var det fixat. 
 
 
 
 
 
Det tysta kriget är över. 
 
Vet inte om några av er trodde att jag var arg på reklamutdelarna? Lite irriterad kanske, men jag förstår ju att de gör sitt jobb. Även om det innebär att mosa ner reklam i en redan proppfull postlåda. Mest är jag irriterad över mängden reklam som produceras. Det är liksom LUNTOR med papper varje dag. 
 
Hur som haver. Det tysta kriget är över och vi kan återgå till en normal vardag. Både jag och reklamis.
 
Jag har förresten hittat mitt spirit animal. Om jag vore ett djur så skulle jag vara den här hästen:
 
 
 
 
Luggen, hårfärgen, längden. Det ÄR jag. 
 
Visste ni förresten att hästar kan sova stående? Dom låser liksom bakbenet och så tar dom sig en lur. 
 
Jag hade ingen aning. Låter praktiskt. Eventuellt är det så jag ska stå på vakt vid vår brevlåda nästa gång ej reklam-skylten lossnar. 
 
 
Amanda

Sjukaste är ju ändå att jag efter du skrev om detta helt plötsligt började få massa reklam i min låda. Va?! Det kommer ju hur mycket som helst, dagligen! Då visar det sig att BRF bestämt att det är fult med olika skyltar på postfack och att alla ska ha likadana. De har då stått o pillat loss allt de ansåg fult och bara lämnat kvar det "snygga". Min var i (enligt mig) snygg dymo från jobbet, men nu är den ersatt med en handskriven liten lapp uppsatt med tejp. De kan pilla ner den igen, jag kommer sätta upp en ny. Vägrar köpa skylt pga obefogat tvång!! När (om) jag får komma tillbaka till kontoret ska jag printa en hel armé så att jag aldrig behöver stå utan igen!!

Svar: haha va? Men då får de väl bidra med enhetliga skyltar till alla?
Spiderchick

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress