Spiderchick

Sug att kika in, och klipptid
Hohohoj på er! 
 
Kände ett sug efter att kika in. 
 
Jag klippte mig häromveckan. Jag fick som väntat frågor om toppar och ojämn lugg. 
 
– Var det länge sedan du klippte dig? 
– Japp. 
– Har du klippt din lugg själv? 
– JAAAAAA DET HAR JAG! OKEJ? DEN ÄR EGENKLIPPT! MED EN SÅ KALLAD FRISÖRSAX SOM JAG KÖPTE PÅ GÖFAB TIAN FÖR 17 ÅR SEDAN. ARE YOU NOT ENTERTAINED? VA?
 
Svarade jag inte. Jag är ju inte galen. 
 
 
 
 
 
Egentligen helt otroligt att jag ens har kvar den där så kallade frisörsaxen efter så många år och så många flyttar mellan olika länder och städer men en luggkvinna gotta have what a luggkvinna gotta have för grejer. Och ja, den kostade alltså 10 kronor och var antagligen slöare än en bit plastfolié redan vid köpet, men nu är det som det är. 
 
Sen snuddade jag vid tanken att kanske skulle boka en slingtid. Mitt hår är ... Inte så blont just nu. En grej har jag faktiskt gett upp och det är att blondera håret själv. Det blir aldrig snyggt och så får jag färga över med någon toning i kompromissad nyans men går ändå runt och skimrar i grönt i två månader. Det gör mig inte entertained. Så jag ska fundera på att gå till salong. Har aldrig unnat mig slingning hos frisör förr. Vi får väl se. 
 
Nu är jag klippt i alla fall.
 
Gabi

Åh jag kikar in varje dag och *hoppas* på inlägg. Blir så glad av att läsa det du skriver och hoppas att du fortsätter på det/de sätt som funkar för dig. Vill bara säga att jag är så tacksam för att du delar med dig av högt och lågt. Kram!

Svar: Tack snälla! Kram!
Spiderchick

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress