Spiderchick

Wow!
Wow! Vera Svanson har fått full pott i Kamratposten
 
 
 
 
 
Jag hade fått en hint om att den skulle recenseras och jag har varit rätt nervös inför det. Dels för att det är nervöst att få recensioner överlag. Det är alltid med ett halvt öga stängt som jag börjar läsa en recension eftersom det såklart inte är ett dugg roligt att läsa något negativt. Recensenterna i KP kan vara både ärliga och lite stränga, så ja, det var helt klart nervigt. 
 
Men så slår jag upp tidningen och Vera har fått en FEMMA. Det gör mig såklart så himla, himla glad. Att Vera ens får figurera i världens bästa tidning för barn och unga gör mig megastolt. 
 
 
Ina

Alltså ä n t l i g e n får jag läsa din bok! När den var nysläppt så försökte jag få min dotter att läsa den, hon fyllde alldeles nyss 10 nu, men hon ville verkligen inte att vi skulle köpa den (tyvärr) och när vi var på vi biblioteket så fanns den inte inne, så jag kunde inte låna den och smygläsa den antingen själv eller för henne heller. Men nu! Vi var på bibblan igen häromdagen och då fanns den och jag lånade den - fast min dotter fortfarande inte ville. Sen började jag läsa den högt för min son, 7,5 år. Min dotter satt bredvid och hörde - och nu till det bästa - ingen av dem ville att jag skulle sluta läsa :D SÅ KUL! JAG ÄR SÅ GLAD!

Nu tror jag att vi alla tre ser lika mycket fram emot till nästa gång vi läser igen, två kvällar har vi hunnit med än så länge.

Ville bara säga det :D

Svar: Vad roligt att höra ☺️⭐️❤️
Spiderchick

Jasmine

Vad roligt! Grattis till positiv recension.
Kram

Therese

Min dotter och jag läste den och kunde INTE SLUTA! Den är så bra, vi har nu tipsat typ alla vi känner, och lääängtar tills nästa kommer. Heja dig! ❤️❤️

Svar: Åh vad roligt ☺️ tack!
Spiderchick

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress