Spiderchick

Hallå!
På bloggfronten intet nytt. Kände jag för att skriva?
 
Fast det stämmer inte för vi har något nytt på gång. Jag har fått kontakt med en före detta kurskamrat i min skrivkurs som tydligen jobbar med web, hemsidor och grejer (så lägligt) så hon ska hjälpa mig att få fason på en ny plattform. Jag kommer givetvis länka dit när det är klart. Det kanske dröjer. Ingen brådska. 
 
Jahapp.
 
Nu var det ganska exakt ett år sedan vi fotade pressbilder till boken. Då var corona bara ett rykte och jag var svinpirrig inför det kommande boksläppet och undrade vad barnen skulle tycka.
 
 
 
 
Jag vet inte om folk brukar piffa sig med proffs inför pressfoton? Det gjorde inte jag utan det blev ADAM (alla dagar alltid-mejken) i fejset och prickigt från befintlig garderob.
 
Vill dock minnas att jag unnade mig en klipptid innan. Trevligt. Jag avskyr att gå till frissan eftersom jag 1) oftast måste stå till svars för mitt sneda luggklippande och 2) oftast heller inte har varit där på ett år och kan se skräcken i frisörens ögon när hen börjar räkna mina kluvan toppar och inser att det är som att försöka räkna sandkornen på en sandstrand. 

Hur som helst.

Sedan pressfotot har boken släppts och jag har fått fin feedback från barnen <3

Idag kom det ett mail från en lärare som ville delge att hennes klass har läst och jobbat med Vera Svansons dagbok för tacoälskare och halloweenfantaster. Jag frågade om jag fick dela några av tankarna från barnen (10 och 11-åringar) anonymt och det fick jag.

 

 
 
 

100% älskvärda svar 💓 TACK till dig som skickade!