Spiderchick

En uppdatering och roliga nyheter
Halloj allihopa! Om det är någon kvar här efter min sorti förra veckan? 
 
Eller inte ens förra veckan. FÖRR FÖRRA! Två blogglösa veckor har fullkomligt swishat förbi. Jag har aldrig - ALDRIG - under mina 13 år som bloggare varit ifrån min blogg så länge. MAX två dagar kanske. Inte mer. Absolut inte två veckor. Är inte det rätt sjukt? Jag har varit så sannslöst uppkopplad. Året runt, alla dagar. Jul, midsommar, semester. 
 
Men jag har ju haft roligt förstås, då är det värt uppkopplingen. 
 
Hur som helst. Har jag saknat bloggen? Lite kanske. Speciellt efter att ha läst era fina kommentarer. Ni är så snälla! Men det har ändå gått 14 dagar och jag har knappt reflekterat över tiden.
 
Jag har inte landat i ett beslut än. Jag är lite sugen på att ordna en ny site, med annan inriktning. Jag ska bara ha tiden att ta tag i det. Kanske får anlita någon. 
 
Hur som helst. Nu kikar jag in här för att jag har roliga nyheter! Tycker jag i alla fall. 
 
Jag får lov att visa er omslaget för nästa Verabok. Tjoho!
 
Kolla:
 
 
 
 
Vera Svansons dagbok för vloggstjärnor och lifehack-beroende heter den. 
 

Jag ÄLSKAR färgerna på omslaget! Illustratören Annika har gjort ett kanonjobb. Varje liten pryl symboliserar något om handlingen i boken. Kalsonger, urnor, kattungar, mikrofoner, tacos och ja, diverse. Hehe.

Handlingen: 

Vera Linnea Svanson har en ny dagbok som hon har döpt till … (trumvirvel) … Dammtuss! I Dammtuss skriver hon om allt som händer i familjen: Om storebror Svantes alla knäppa challenges, lillasyster Olivias jobbighet, mammas plötsliga intresse för yoga och pappas klantiga försök att renovera köket. 

Även i skolan händer det grejer. Någon har klottrat på väggen i aulan och rektorn hotar med att lägga ner dramagruppen. Det får bara inte hända! Vera älskar dramalektionerna, att stå på scen är det bästa hon vet! Dessutom går ju Hugo i dramagruppen. Hugo, som Vera ABSOLUT INTE är kär i längre. Men det är ändå störigt att Salma sitter bredvid honom hela tiden, och hänger med honom hem efter skolan varje dag. Inte för att Vera egentligen bryr sig, alltså ...

Som ni kanske kan ana blir det inte många lugna stunder för Vera och hennes och familj i den här boken heller.

25 maj är släppdatum.

Jag hoppas hoppas att kidsen kommer tycka om och känna igen alla karaktärer från ettan <3 

Sandra R

Nu kommer dottern att bli jätteglad! Hon har längtat så efter att få läsa mer om Vera. :)

Svar: vad roligt :)
Spiderchick

JohannaH

Ser fram emot att läsa nästa bok, skrattade gott när jag läste första boken =)

Klara

Kul!!! Den är SÅ fin och inbjudande. Jag (som med mina 31 år hör till de ganska mycket äldre i kategorin "kids"...) håller tummarna för att det här också blir en ljudbok med Clara Henry som strålande uppläsare! Grattis till ANDRA boken, så häftigt!

Svar: tack snälla :) Clara som uppläsare ligger absolut i plan så det hoppas vi går hela vägen :)
Spiderchick

Hanna

Äntligen tillbaka! Har gått in på din blogg näääästan varje dag och hoppats på nytt inlägg ;)

E

Jag har gått in varje dag och tänk, näää hon kunde ju inte vara allvarlig, hon kommer sakna bloggen, det finns ju massa saker att skriva om som inte handlar om barn eller kränkning av din personliga sfär.

Skottning - Hur går det?
VERA!
Har ni fått rutin på att åka till återvinningen? (Vi kör Life-hacket ställ det ivägen så man måste kliva över det, helt koppat från er taktik)
Hur går det med lättstift-personan?
Hallå - termo-kjol? Recension tack!
Odling? -Överlever elefantbebisarna? Har du många? Bor du nu i en djungel av elefantöron som bor i mjölkpaket som aldrig kom iväg till återvinningen?
Är ni nöjda med soffan?
Använder du fortfarande fladderbrallor?

Så många frågor?

Svar: haha ... gullis! <3
Spiderchick

Rebecca (utan lilla J)

You had us at "kattungar".
Vi längtar!

Svar: haha :) <3
Spiderchick

sandra ledin

Va roligt!!! Ser fram emot 2:an och det är det en till tjej här hemma som gör. Hon kommer att bli så glad att höra att i vår får hon äntligen höra mer om Vera.

Stort grattis till bok nr 2!!!

Svar: Tack ☺️☺️
Spiderchick

Anonym

Åhh ja äntligen något roligt framemot...
Ska hitta boken nr 1 och läsa för sonen på 5 år.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress