Spiderchick

Två bra låtar
Jaha ja, nä men då är jag väl en tant när jag säger att Du måste finnas med Helen Sjöholm är en av de vackraste låtarna som någonsin skrivits??
 
Väldigt fin även med Newkid. 
 
 
 
 
Låten släpptes 1995 och då var jag 12 år. Jag ÄLSKADE att lyssna på Du måste finnas. Jag lyssnade på den på repeat (på kasettband gissar jag?) på mitt rum och sjöng med högt och smäktande. Jag GRÄT till den, redan som barn. Jag menar man kan ju inte lyssna på Du måste finnas utan att få minst en ståpäls? Visst? I alla fall inte till Helenes version. 
 
Vidare till Benjamon Ingrosso. Hur bra är han inte? Lisa Nilssons Långsamt farväl gör han såååå bra. Jag har lyssnat på den igen och igen hela vintern. Barnen skriker på impuls NEEEEEEJ varje gång jag vill välja låt i bilen för dom vet vilken som kommer. 
 
 
 
 
När kören kommer in och smäktar med, ja då reser sig di små håren på armarna, ihop med Lisa Nilssons. Och jag tänker att näe man kanske skulle blivit artist ändå? Fått stå där på scenen och klämma i och göra att kroppshår står upp i givakt.
 
Precis som jag aldrig kan se en musikal utan att ångra att jag aldrig fick för mig att bli musikalartist eller aldrig kan se en cool danskoreografi utan att få ett enormt längt efter en högst oklar danskarriär??
 
Mmm *lutar hakan i händerna och drömmer mig bort*
Anonym

Men jag vill också vara med i en musikal! Gärna spontant.
Varför är det så?

Martina

Jag är definitivt mer tant för jag blir provocerad av att Newkid tillägnade Du måste finnas till sin mamma! Alltså nej, man måste lyssna på texten! Kan inte acceptera att han inte förstår Kristinas ångest i att den Gud hon levt sitt liv igenom kanske inte finns. Så mycket mäktigare än att den skulle sjungas till en person (förlåt alla mammor). Det är ju otroligt fånigt av mig så klart, ja ja, han var väl bra..

Min bästa Så mycket bättre-upplevelse var när Lisa Nilsson sjöng 100. Hade ingen koll på Ana, jäklar vilken stark text och låt! Tårarna bara rann när jag hörde, kände nog igen mig lite för mycket...

Anonym

Så där är det varje gång jag ser sport på tv... Åh om jag bara vuxit upp i en stad där det fanns en djupbassäng hade jag säkert kommit med i landslaget i simhopp. Jo säkert...

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress