Spiderchick

Nationaldagen (sent omsider)
Nationaldagen firade vi på en strand ihop med kompisar.
 
Jag hörde av mig bara någon dag innan och ba: ska vi ses 6 juni? 
 
Fick jakande svar och en påminelse om att vi alla tydligen firade även förra nationaldagen ihop. Det hade jag glömt bort. Kanske låg det som något slags muskelminne i mig att vi har en begynnande tradition ihop. 
 
Vi kom till stranden och insåg att det första vi fick göra var att mocka. Jo MOCKA. Bajs alltså. Förlåt, men någon slags kanadagås hade haft party över hela stranden och det låg stora korvar över allt. Så jävla äckligt rent ut sagt. Men skam den strandhängare som ger sig. Vi tog barnens spadar och började rensa. Efter en halvtimma kunde man, fortfarande med viss försiktighet, gå mellan picknickfilten och vattnet utan att bli brun under sandal eller fotsula. 
 
 
 
 
Vi hade med barnens uppblåsbara djur. Svanen och kamelen. Naturligtvis stor succé. Tyvärr gick det hål i delar av kamelen så det enda man till slut kunde blåsa upp ordentligt var pucklarna. Det såg ut som att hen hade fått en rejäl mjölkstockning. 
 
 
 
 
Insåg i alla fall att barnen badar dubbelt så mycket och med ännu större glädje om vi bemödar oss att plocka med den här typen av grejer. Jösses vad de hade roligt! Jag är faktiskt liiiiite sugen på en SUP-bräda. Tror att kidsen skulle älska. 
 
Insåg också att strandhäng innebär att någon slags snacks / frukt / mat / fika / dryck intages i snudd på obrutet flöde. Helt klart en del av trevligheten. 
 
 
 
 
Gick ut i skogen för att kissa och såg en svinlång orm. Drog också på mig fem myggstick på rumpan. Varsågod för information. 
 
Efter 5 timmars kul åkte vi hem. 
 
 
 
 
En trevlig nationaldag!