Spiderchick

Vart ska du?
– Vart ska du? sa min man och tittade förvånat på mig imorse.
– Vad menar du? 
– Vart ska du åka? 
– Ingenstans. 
 
Ungefär som vanligt, med andra ord. 
 
Men det var alltså mitt val av kläder som lurade min man. Jag hade inte mjukbyxor och luvtröja på mig utan manchesterskjorta och vanliga byxor. Eller ja, fladderbyxor då. Men ändå. Det räckte för att totalt slå min mans kanaler ur balans. 
 
 
 
 
 
Det är hemmajobb som gäller. Idag också. Jag är ju dock en del på kontoret, men senaste veckan har jag hållt mig hemma. Min man å sin sida har jobbat hemma i ett år. Under den tiden har han börjat en ny tjänst också. Jag är både imponerad och stolt över honom.
 
Japp.
 
Sen är det den tiden i månaden för min del och jag har fått min traditionella finne under ögonbrynet. Haha! Den ploppar verkligen upp på samma ömma ställe varje gång det är mensdags. Nu verkar det som att en finne på näsan har gjort intåg i traditionen också. Den är nämligen på plats för andra mensen i rad. Härrrligt. 
 
När finnar kommer på tal brukar jag för övrigt tänka på en person som skrev (på sociala medier) att hen jobbat så hårt med ett event att hen fått finnar "där finnar inte borde kunna växa".
 
Det här var flera år sedan men ända sedan dess har jag undrat ... Var tusan fick personen den där finnen?
 
*dun dun dun* *spänningsmusik*
 
Och med den olösta cliffhangern slajdar jag ur det här inlägget.