Spiderchick

Gött kan man ha det
Hello ladies and gentlemen!
 
Här sitter jag i ett soligt hörn av balkongen och skriver och läser. I dunjacka och solglasögon. Och en FBK-keps barnstorlek. Jorå. Gött kan man ha det.
 
 
 
 
Nedanför balkongen, i skugga och isvindar, kämpar min man på med att riva en altan. 
 
 
 
 
Alla har det inte lika gött i den här familjen, med andra ord. 
 
Altanen på vår baksida ska bli dubbelt så stor med ett utekök-ish. Japp, det var jag som kom på det. Och min man ba: Visst! 
 
Sen sätter han igång. Grejar och ordnar. Kollar upp. Ringer folk. Konsulterar. Det är en sida hos honom som jag älskar mycket. 
 
Den gamla altanen hade sett sina bättre dagar dessutom. Stomme och så behåller vi med brädorna hade börjat ruttna och var inte så fräsha. 
 
Någon på instagram frågade om inte vi planerade att flytta? Jo, det är tanken. Men vi kan tänka oss en möjligen två gator att flytta till så utbudet svämmar inte över med lediga hus. Kanske dyker det upp något framöver? Kanske inte. Under tiden bor vi kvar, liksom. Det går ingen nöd på oss.
 
Pass opp! Nu ropade min man att han har hittat mynt från 1981 under brädorna. Spännande. Det är tydligen kombinerat altanbygge / fornnordisk utgrävning han håller på med. Han kan kalla sig hobby-snickare / arkeolog när det här är klart. 
 
Nä, nu ska jag koka kaffe och baka sockerkaka till karln. Det är han värd. 
nouw.com/joakimramqvisthallin

Hallå där, tittar in en kortis, 😊.. All lycka m bygget och hoppas Ni finner fler intr fynd, konsulterar och trixar vidare vidare här m Pandemin, 🙃😷🥵🤪😱.. /Håll ställningarna, kram och forts trevlig tid, ☝🏻😇👌🏻..

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress