Spiderchick

Vart ska du?
– Vart ska du? sa min man och tittade förvånat på mig imorse.
– Vad menar du? 
– Vart ska du åka? 
– Ingenstans. 
 
Ungefär som vanligt, med andra ord. 
 
Men det var alltså mitt val av kläder som lurade min man. Jag hade inte mjukbyxor och luvtröja på mig utan manchesterskjorta och vanliga byxor. Eller ja, fladderbyxor då. Men ändå. Det räckte för att totalt slå min mans kanaler ur balans. 
 
 
 
 
 
Det är hemmajobb som gäller. Idag också. Jag är ju dock en del på kontoret, men senaste veckan har jag hållt mig hemma. Min man å sin sida har jobbat hemma i ett år. Under den tiden har han börjat en ny tjänst också. Jag är både imponerad och stolt över honom.
 
Japp.
 
Sen är det den tiden i månaden för min del och jag har fått min traditionella finne under ögonbrynet. Haha! Den ploppar verkligen upp på samma ömma ställe varje gång det är mensdags. Nu verkar det som att en finne på näsan har gjort intåg i traditionen också. Den är nämligen på plats för andra mensen i rad. Härrrligt. 
 
När finnar kommer på tal brukar jag för övrigt tänka på en person som skrev (på sociala medier) att hen jobbat så hårt med ett event att hen fått finnar "där finnar inte borde kunna växa".
 
Det här var flera år sedan men ända sedan dess har jag undrat ... Var tusan fick personen den där finnen?
 
*dun dun dun* *spänningsmusik*
 
Och med den olösta cliffhangern slajdar jag ur det här inlägget.
Therese

Men va, va har du börjat blogga igen! Kikade in några gånger efter att du sa att du inte hade lust mer. Men nä inga nya inlägg. Men tänkte idag att jag får kika in, och ser man på, flera inlägg. Kul att du är tillbaka.

Svar: Jag bloggar lite när jag känner för det och har tid 😊
Spiderchick

Sabina

Min man skulle också tro att jag skulle åka hemifrån om jag hade på mig nåt annat än pyjamasliknande grejer hemma haha!

Jag fick faktiskt en finne på ena blygdläppen i somras..-__- gjorde skitont verkligen usch, visste inte att man kunde ha finnar där.

Svar: Aouch! 🙃
Spiderchick

Anonym

Jag har jeans idag, alla mina mjukisar och pyjamasbyxor är smutsiga och jag har inte orkar tvätta. Det kanske börjar vara dags..

sandra ledin

Hahahaha!!! Din man är lik mig på det sättet. Min kille har jobbat hemma i ett år nu och det är myskläder som gäller. Men kommer han i jeans och skjorta så blir jag lika undrande varje gång.
Vart ska du?
Till datorn.
Men du har kläder på dig!?!
Det har du med och ska du någon stanna?
Hmmm nej.....
Jag tror att pandemin har vant om oss mer än vi hängt med på ;)

Anna

Jag har en finne as we speak i ljumsken nu, en riktig ihärdig än som inte vill försvinna heller. Den skaver precis i troskanten, asskönt. Funderar på om jag ska köra troslöst eller sno mannens kallingar framöver? Haha...

Svar: Auch! Sno kallingarna 😉
Spiderchick

Anonym

Jag får finnar i ljumsken och ja, längre ner med. Får inte alla det?

Svar: Aldrig fått. Men tydligen en till här, så ni är fler 😊
Spiderchick

Cicilia

Så blir min sambo om jag står framför garderoben och provar kläder bara flf att. Då undrar han alltid, vart ska du? Och mitt finnställe under den veckan är på hakan. Får alltid en elak jävel där.

Ida

Snälla Spajdan du kan väl iaf uppdatera oss krings årets påskris?!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress