Spiderchick

Ouppkopplade

TW i-landsproblem!

God förmiddag onsdag från en dator som kan stå på detta köksbord och KOPPLAS UPP!

 

 
 

Vi har varit helt utan internet i två veckor, om inte mer?! Jättehärligt när människor, förutom allmän vardag, också jobbar hemma. Min mans telefonnummer är väl antagligen märkt som ”svara ej” hos Comhem vid det här laget.

Mitt och barnens telefonsurf, som är mastigt men ej obegränsat, tog såklart slut efter några dagar och det är only so many times det känns rimligt att fylla på nytt. Vet inte hur många gånger jag hört meningen MAMMA!! JAG HAR INGET INTERNET!! 

Till slut gick ALLT i hushållet runt på min mans telefon. Telefoner, tv-spel, tv-apparater, Apple-tv, datorer, iPads, allas humör och så vidare. Stackars telefonis började snudd på ryka mot slutet.

Under den här perioden har det också kommit till vår kännedom att våra grannar har någon slags internetcentral inne hos sig. Det är alltså dit alla repatörer ska in och greja så fort det är något knas på linan. Jag är inte avundsjuk. 

Nu tror jag att både min man, hans telefon och möjligtvis även kundtjänst på Comhem behöver lite semester.

Annars då?

Jo men på fredag kl 18:00 ska jag sända live på instagram med Clara Henry, hon har ju läst in även andra berättelsen om Vera Svanson. Vi ska snacka om Veras universum och jag är supernyfiken på hur ljudboksinspleningen för denna andra bok har gått! Kika gärna in på mitt instagramkonto och kolla på sändningen. På fredag som sagt, pirr pirr.

Lisa

Fick pling från adlibris idag, att det bevakade boken går att beställa. Så här kommer finnas en glad dotter nästa vecka!

Svar: ja jag såg att den går att beställa! Vad roligt :) Hoppas dottern kommer tycka om <3
Spiderchick

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress